Flot spil i Lyseng

Til dagens kamp måtte Cheftræner Michael Madsen se bort fra Tobias Noer og Rasmus Nielsen, der begge sad udenfor med skader.

Adnan Curovic var tilbage fra karantæne og gik ind på højre back. Ellers var holdopstillingen intakt med sidste uges sejr over Dalum.

AB mandskabet var klar fra dommerens første fløjt. Allerede i det 4. minut havde Stefan Nygaard en afslutning tæt på mål efter forarbejde af Lucas Petersen. Desværre lige på målmanden.

Spillet flød rigtig flot, der blev spillet med omtanke og præcision af hele holdet. Og allerede i det 15 minut fik Stefan Nygaard endnu en chance, men desværre gik afslutningen lige forbi den ene opstander.

Vi skulle hen til det 20 minut før kampens første mål kom. Sylvester Seger Hansen spillede en god bold igennem kæderne og til Nygaard, der helt perfekt lagde den til rette for Rasmus Tangvig, der afdriblede målmanden og sparkede den i det tomme net.

ABérne fortsatte det gode spil og vi skulle helt frem til det 27. minut før Lyseng havde deres første rigtige chance. Mark stod rigtig placeret og klarede fint. Allerede minuttet efter kom akademikerne i overtal efter en omstilling. En flot afslutning fra Sebastian Lassen og 0-2.

Resten af halvlegen sad ABérne på spillet og der var tilløb til en masse. Største chance var et hovedstød på stolpen af Tangvig.

Den bedste halvleg at Akademisk Boldklub Gladsaxe i dette forår.

I pausen blev der lavet en dobbelt udskiftning. Ud gik Stefan Nygaard og Philip Olsen. På banen kom Nichlas Rohde og Martin Nielsen.

Anden halvleg var i et noget lavere tempo end første. Nichlas Rohde har to store chancer i det 51. og 57. minut, men uden scoring. I det 63. minut havde Lyseng en flot helflugter fra kanten af feltet. Heldig for Mark Jensen ramte den stolpen og røg i spil igen.

I det 75. minut skiftede akademikerne Sebastian Lassen ud og på banen kom Kristian Uth.

Den gamle målræv Nichlas Rohde viste sin målfarlighed i det 82. minut efter en dyb stikning fra Uth scorede han sikkert til 0-3. Allerede 4 minutter senere var Rohde på pletten igen efter en flot stik fra Sylle.

Resten af kampen blev bolden spillet sikkert rundt.

Det var en dejlig dag i Aarhus hvor AB fik hvad de kom efter.