Solskin og 3 point

Akademisk Boldklub Gladsaxe var i dag på besøg hos Odense klubben, Dalum.

Til dagens kamp, måtte cheftræner Michael Madsen, se bort fra anfører Rasmus Nielsen, der havde problemer med sin hoftebøjer. Adnan Curovic, sad ude med karantæne. Ind var gledet Matti Olsen. På vestre back var Tobias Noer tilbage efter karantæne. Noer erstattede sidste kamps ”Man of the match” Albert Nørager, der var tilbage på U19.

Akademikerne startede som lyn og torden, allerede i det første minut kom kampens første hjørnespark. Derefter var der flere tilløb til chancer, men uden de helt åbne.

Kampen satte sig stille og roligt, men i det 24. minut fandt Lucas Petersen med en lang stikning Stefan Nygaard, der afdriblede sin oppasser og sparkede den sikkert ind til 0-1.

Efter scoringen trak akademikerne sig længere tilbage på banen. Dalum overtog mere af spillet. Dalum havde 2-3 gode forsøg, men Mark var på sin plads og fik klaret sikkert. Det var tydeligt at varmen satte sit præg og kampens intensitet dalede hen imod halvlegen.

2. halvleg startede som første sluttede. Dalum med en lille overvægt i spil, men uden rigtig at komme til chancer. I det 62. minut lavede AB Gladsaxe en dobbelt udskiftning. Ud gik Stefan Nygaard og Rasmus Tangvig, ind kom Nicklas Rohde og Martin Nielsen. Allerede minuttet efter sparkede Daniel Thorup en lang bold på tværs til Lucas Petersen, der flot headede Nicklas Rohde helt fri til scoring. Efter målet overtog Gladsaxe holdet mere og mere af spillet.

I det 70. minut gik Lucas Petersen ud og ind kom Kristian Uth. Som kampen skred frem fik AB’erne flere og flere chancer. Der burde nok have været puttet en enkelt mere ind, men det blev ved de 0-2.

En god solid indsats af akademikerne, hvor især Daniel Wambach var meget iøjnefaldende, med sine mange bolderobringer og kreative afleveringer.