Tre debutanter mod Lyseng - Lær dem at kende her

En flot milepæl blev nået i weekenden. Tre spillere fra akademiet fik debut på 1. senior. Daniel Warmbach, der stadig har alderen til at spille U19, fik tidligere i år debut og lokale Albert Nørager var med på bænken og har stadig debuten til gode. Men der er lovende takter fra ABs ungdomshold.

Der blev debut til U19 målmand Oliver Børner i weekendens kamp mod IF Lyseng, og Oliver gjorde en flot indsats. OIiver er opvokset i Bagsværd og har spillet i AB siden podealderen(U6), kun afbrudt af et ophold i et par år i gul/rød naboklub. 

I det 72. minut kom Anis Ben Slimane på banen. Anis har siden vinterpausen spillet  med U 19 holdet, selvom han stadig er U 17 spiller frem til sommer. Han er lige er fyldt 17 år. Anis fik en afgørende fod med i sejrsmålet, da han med en flot chipbold fandt Tobias Noer på bagerste stolpe. Anis har tidligere i år været til samling med Tunesiens U19 landshold.

I de døende minutter fik Emil Mygind, 1 års U19 spiller, debut. Den lille blonde teknikker kom til AB som U13 spiller fra Jonstrup IF og har flyttet sig helt enormt meget. Det bliver spændende at følge ham.

Fremtiden er håbefuld og grøn, det var en dejlig dag på Skovdiget for de talentfulde AB'ere

Stort tillykke til de tre debutanter