Uafgjort mod B.93

Akademisk Boldklub Gladsaxe tog lørdag imod B.93 på hjemmebane, og det var en hård nød AB i dag skulle knække, hvilket det viste sig også fra kampens start.

Akademikerne startede med følgende 11: Mark Fabricius Jensen, Daniel Warmbach, Adnan Curovic, Philip Olsen, Tobias Noer, Kristian Uth, Lucas Petersen, Sylvester Seeger-Hansen, Sebastian Lassen, Rasmus Tangvig og Stefan Nygaard.

AB-mandskabet fokuserede på at stå rigtigt på banen, og derfor fik B.93 også det meste af spillet i første halveg. Akademikerne forsvarede sig meget på midten af banen og havde svært ved at lukke ned for B93's angreb. Flere gange måtte de trække et frispark, hvilket også var grundlaget for gæsternes føring. Fra kanten af feltet sparkede gæsterne et frispark ind uden chance for Mark i målet. Men som det ofte er set, så vågner AB-holdet op når de pludselig er kommet bagud.

Der blev presset højere op og holdet fik sat gang i vores meget hurtige kantspillere, som virkelig fik B.93 på hælene. Det var Tangvig tæt på at udnytte allerede 13 minutter efter 0-1 målet. AB spillede sig flot igennem venstre-siden og Tangvig bruger sin fart til at sætte to B.93 spillere på sit raid imod målet. Det er kun en refleks fra målmanden der stopper det fra at blive 1-1.

Michael Madsen må have snakket med store ord i pausen, for straks efter skubbes der op og AB sætter sig på spillet. Men B.93 stod godt defensivt og akademikerne kunne ikke rigtig bryde igennem til de store chancer. Målet til 1-1 falder dog efter at AB kommer godt afsted på kanten og får lagt et tidligt indlæg ind i boksen. Bolden hopper nemt ned til ingen ringere end Sebastian Lassen der kan sætte indersiden på til det udlignende mål.  Begge hold holdte hinanden godt i skak efter målet faldt og åbnede ikke særlig meget op, hvorfor kampen endte 1-1. En seværdig kamp med chancer i begge ender og et fair resultat.