Onsdagskamp mod FA2000

Onsdag aften er der atter en træningskamp, når akademikerne skal en tur til Frederiksberg Stadion for at spille mod FA2000. Kampen fløjtes igang kl. 19:30.

FA2000 er et hold med flere divisionsspillere, som pt. ligger i Danmarksseriens Pulje 1 lige under Stenløse på en 6. plads. Her kan i flæng nævnes Villas Bache (tidl. Fremad Amager), Mohamed Azaquoun (tidl. Fremad Amager og FREM), Jeppe Østenkær (tidl. Blokhus FC og FREM), Emil Ousager (tidl. OB, AGF og Randers FC), Lucas Simonsen (tidl. Fremad Amager) og Rasmus Østenkær (tidl. Blokhus FC).

Akademikerne har ind til videre spillet 3 kampe med 3 store sejre til følge, og det bliver spændende at se, om de kan fortsætte stimen inden styrkeprøven på lørdag, hvor det gælder Nykøbing FC.

Michael Madsen har ét fokus
- Selvom nogen måske vil sige, at sejrene i de første kampe er kommet på en billig baggrund, så har vi kun fokus på os selv, og hvordan vi udvikler os som hold. I AB skal vi lære at nyde alle sejre, uanset modstanderen. Noget af det jeg har hæftet mig ved ind til videre er, at uanset hvor mange mål vi har ført med, så fortsætter drengene bare med at klø på. Det er den indstilling vi skal se i alle kampe. Også hvis vi kommer bagud.

- Vi skal ikke undervurdere nogen af de her modstandere, selvom den første store styrkeprøve selvfølgelig er på lørdag, når vi møder Nykøbing FC. Vores fokus nu og her er selvfølgelig på onsdagens kamp. Det er ingen grund til andet. Sandsynligvis er der flere af de spillere, som har fået mindst spilletid i de første kampe, som får mere tid til at vise sig frem mod FA2000, men ellers så kommer vi med hele truppen, og er 100% klar fra start!

Vel mødt på Frederiksberg Stadion!