Ny assistent på plads

Michael Madsen har siden sin start fået hjælp af den nye målmandstræner, Michael Petersen, mens jagten på en ny assistenttræner har været sat ind. Nu kan vi med glæde meddele, at Lars Brandt er ny assistenttræner i Akademisk Boldklub Gladsaxe.

Lars Brandt startede sin fodboldkarriere i KB, hvorefter han røg til Fremad Amager, hvor han spillede over 140 1. Divisionskampe, med en kort afstikker til Hvidovre IF ind imellem. Som for så mange andre fodboldspillere, så kunne kroppen ikke holde til fodbolden, og derfor stillede Lars Brandt støvlerne på hylden for at hellige sig trænergerningen.

Først blev det som assistent for Bent Christensen i B1903, hvor det da også var blevet til oprykning i første sæson, hvis ikke reglerne på daværende tidspunkt foreskrev, at man ikke måtte have to hold i Divisionerne. Og da FCK spiller på B1903's licens kunne det ikke lade sig gøre. Hernæst afprøvede Lars trænergerningen i Sundby, hvor han på 2 år førte holdet fra Serie 1 til Københavnerserien. I det seneste halve år har Lars helliget sig et U17-projekt på Amager, hvor man har samlet nogen af øens talenter til noget samtræning.

Nu gælder det dog AB, og Lars Brandt glæder sig til projektet
- Det er et rigtig spændende projekt, og selvfølgelig er det et skridt op. Jeg har før haft muligheden for at prøve mig af på højere niveau, men det har bare ikke passet med tiden til familielivet ved siden af. Det gør det nu, og samtidig tiltaler det mig meget, at AB har en meget ung trup, og vil til at bygge op på ny. Her er det en af mine opgaver at få bygget folk op, og så få samlet truppen i samarbejde med det øvrige team.

- Madsen og jeg har spillet mikroput sammen, og har kendt hinanden siden fra diverse trænerkurser. Vi kan begge lide boldsikre og hurtige spilere. Nu har jeg været med i et par dage, og jeg kan se at det er en flok sultne spillere med masser af mod og fart, og det er så op til os, at få bygget truppen op. Kan vi stå godt sammen, så kan vi også spille godt sammen, slutter den nye assistenttræner.

Vi byder Lars varmt velkommen i klubben!

Foto: Sundby Boldklub