Ændringer i sportsligt setup

Tirsdag aften kan Akademisk Boldklub Gladsaxe løfte sløret for en ny cheftræner, som bliver Michaek Madsen. Søren Bjerg fortsætter, men i en ny rolle, hvor blot de sidste detaljer mangler at blive finpudset.

Den nye cheftræner er Michael Madsen, som selv spillede i AB i to år, hvor han som en stor profil senere blev solgt til italienske Bari. Michael Madsen har senere fået trænererfaring i HIK, Fremad Amager, Vanløse, Brønshøj og Greve. Nu er det blev tid til at komme tilbage til akademikerne, og Madsen ser frem til at tage arbejdshandskerne på.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang, og da jeg fik muligheden, så var jeg slet ikke i tvivl. Jeg har været i Greve i 5 år nu, og jeg glæder mig til at være med til at vende bøtten i AB. AB er min klub, og jeg spiller da også Old boys bold ude på Skovdiget, så det er da med en vis stolthed, at jeg nu skal være cheftræner her. Nu er mit fokus, at få noget glæde og motivation ind på holdet, og så skal vi sammen skabe en vinderkultur.

- I AB skal vi til at fejre de små sejre, og så bygge på. Man har nogen gange læst, efter en sejr, at der har været mere fokus på at sejren burde være større, end på selve sejren. I AB skal vi lære at nyde alle sejre. Uanset forventningerne. 3 point er 3 point, og dem skal hele klubben fejre i fællesskab.

- Jeg har min egen måde, at gøre tingene på, og for mig er det essentielt at vi løfter i flok. Man skal have empati for sine holdkammerater, så man rykker tættere sammen i modgang. Og så er kulturen som omtalt utroligt vigtig for at få skabt et fællesskab, og jeg glæder mig til at starte i det nye år.

Vi byder Michael Madsen velkommen tilbage i klubben!