Så gælder det sidste kamp

I morgen kl. 14:00 afvikles alle kampe i sidste runde af efterårssæsonen. I akademikernes tilfælde handler det om en hjemmekamp mod Skovshoved IF. Inden da afvikles de årlige SFO pokalfinaler, hvor det for pigernes vedkommende er Gladsaxe Skole mod Grønnemose Skole og for drengenes vedkommende er et opgør mellem Buddinge Skole og Enghavegård Skole.

Akademisk Boldklub Gladsaxe er uden Mads Kirkegaard og Robel Hagos, som er ude med skader. Sylvester Seeger-Hansen samt Sebastian Lassen er begge ude grundet karantæner. Også gæsterne fra Skovshoved har et par karantæner, da Nicklas Bjerre Schmidt, Sebastian Avanzini og Andreas Juul-Olesen må stå over med karantæne.

I sidste runde fik akademikerne 1 point ude i Næstved, foran et publikum hvor AB Forever ellers leverede den vokale vare. Daniel Warmbach fik scoret sit første mål i AB trøjen, på et særdeles flot hovedstøds mål. Næstveds mål blev sat ind af forsvarsspilleren Jesper Christiansen  i dommerens overtid. I sidste kamp tabte Skovshoved 1-0 hjemme mod B.93. Skovshoved stillede op med følgende start ellever: Kasper Juel-Berg, Frederik Larsen, Thomas Sylvest Helledi, Tobias Brogaard, Martin Suder, Nicolai Vallys, Jannik Skov Hansen, Andreas Juul-Olesen, Emil Vatani, Sebastian Avanzini og Simon Bræmer. Kampens eneste mål blev sat ind af Frederik Kofoed.

I den omvendte kamp mellem Akademisk Boldklub Gladsaxe og Skovshoved, bragte AB sig foran efter blot 9 minutter på et mål af Martin Nielsen. Den føring blev dog hurtigt vendt, da den tidligere AB kaptajn Simon Bræmer scorede to mål i første halvleg. I 2. halvleg scorede Nicolai Vallys på et straffespark, hvorefter den nyslåede U21-landsholdsspiller, Armend Aslani, fik reduceret til 3-2, via et rigtigt flot mål, hvor han driblede forbi flere forsvarsspillere og sparkede den ned i det korte hjørne. Jannik Skov Hansen lukkede kampen efter 75 minutter, da han gjorde det til 4-2 til Skovshoved IF.

I Skovshoveds trup, er der bl.a. at finde den tidligere AB-kaptajn Simon Bræmer, mens reservemålmand Rasmus Lardell også har slået sine folder på Skovdiget.

Målscorerne for Skovshoved i denne sæson er: Nicolai Vallys (6) Simon Bræmer (6) Jannik Skov Hansen(3) Fredrik Larsen (2) Yonas Nielsen (2) Andreas Juul-Olesen (1) Emil Vatani (1) Kasper Juel-Berg (1) Nicklas Bjerre Schmidt (1) og Thomas Sylvest Helledi (1).

Søren Bjerg vil gerne vise Skovshoved hvad holdet kan
- Skovshoved er et hold som bestemt ikke skal undervurderes. Trods at vi pointmæssigt ikke har noget at spille for i morgen, så spiller vi ingen træningskampe i turneringen i AB. Vi kæmper for at vinde, og det skal vi altid gå efter. Vi vil gå på ferie den bedste måde, og det kan kun ske med 3 point på kontoen. Og selvfølgelig går vi efter de 3 point, da vi kan vi så kan blive ubesejret i 3 kampe. Vi har et stor respekt for Skovshoved, da de ligger godt til i rækken og har imponeret op til flere gange i denne sæson. Vi har en masse unge spillere, som byder sig til, og det bliver helt sikkert en god kamp der venter vores trofaste fans.

Billetpriser (forsalg via Billetto):
- Voksne: 80 kr.
- Børn U/15 år samt pensionister: 40 kr.
- Studerende: 40 kr. ved forevisning af gyldigt studiekort.
- Børn under 6 år kommer gratis ind.

Billetter købes på billetter.ab-fodbold.dk (ikke noget www). Herfra kan man enten printe billetter eller også kan I via Billettos app have dem direkte på mobilen, hvorfra de kan scannes i indgangene.

Således sparer I et administrationsgebyr på 10 kr., som der pålægges ved køb i vores Billetvogn. Dvs. at det er en rigtig god idé at købe billetter på forhånd. ’Glemmer’ man det, så kan man sagtens gøre det fra mobilen når man ankommer.

Når man har sin billet, uanset om den er printet eller bare er på mobilen, så skal den blot scannes i indgangen, så det hele går hurtigt og gnidningsfrit. Man gør sig selv en meget STOR tjeneste ved at købe billetten i forvejen, så man slipper for kø ved billetvognen.

I boderne kan man betale med kontanter og MobilePay, og i nogle enkelte boder er der også Dankort-terminaler Har man brug for at hæve penge kan dette gøres i Høje Gladsaxe Centeret, som forefindes på modsatte side af Gladsaxevej.

Ved at købe billet online på billetter.ab-fodbold.dk (ikke noget www eller http foran!) i stedet for i billetvognen ved stadion sparer du 10,- kr. i ekspeditionsgebyr.

Hvis du kommer til Gladsaxe Stadion uden at have købt billet i forvejen, så kan du altid købe din billet på mobilen og på den måde springe køen til billetvognen over og samtidig spare de 10,- kr. Når du har købt billet på mobilen, kan personalet nemt scanne den direkte fra din Smartphone ved indgangen.

- Indgang 4 v/ Badmintonhallen er åben til Ny Tribune / SPORTMASTER Tribunen.

- Indgang 1 er åben for dem der ønsker at benytte Gl. Tribune / Bella-Skilte Euphoner Tribunen.

Kampens dommer er Patrick Stenzel Rasmussen. Og kampens linjedommere er Andreas Barnewitz og Ibrahim Dhaflaouier. Kampen spilles på Gladsaxe Stadion kl 14.00.

Rigtig god kamp!