Aslani på U21-landsholdet

Vores stortalent Armend Aslani på 19 år, er blevet udtaget til det Albanske U21 landshold, når de d. 14 november 2017, skal spille venskabskamp mod Georgien. Den unge Armend Aslani spiller et kreativt og smukt fodboldspil, har et godt antrit og er teknisk stærk. Hans formkurve er stigende, og vi er naturligvis stolte over, at han har nået denne milepæl. Armend har bl.a. scoret et enkelt pragtmål og lavet flere assists i sæsonens løb.

Armend er stolt over udtagelsen
- Det er første gang at jeg er udtaget, så jeg er selvfølgelig meget stolt. Jeg kender ikke så mange af mine holdkammerater, men jeg ved at det er et rigtig stærkt hold fuld af individualister, og med talenter fra flere europæiske storklubber.

- Der venter hård træning forude, selv efter lørdagens opgør mod Skovshoved. Jeg skal bare præstere og vise mig frem for træneren, og så håber jeg selvfølgelig på debut fortæller den dygtige kantspiller.

Albaniens U21 landshold er stærkt udrustet på holdkortet, foruden vores Armend Aslani. Der er bl.a. spillere, som til dagligt spiller i den italienske Serie A og La Liga.

Det albanske U21 landshold ligger i EM kvalifikationen, nr. 4 i deres gruppe og kan stadig nå at gå videre. Kampen som Armend er udtaget til, er en venskabskamp mod Georgien.