Totalt kollaps i Valby

Lørdag eftermiddag skulle Akademisk Boldklub Gladsaxe jagte en sejr mod BK FREM, og de grønblusede var kyniske i første halvleg som sjældent set. Adnan Curovic startede i midterforsvaret i stedet for karantæneramte Matti Olsen, mens Sebastian Lassen var tilbage på højre back efter endt karantæne.

FREM kom bedst ud af starthullerne, og var meget direkte i deres spillestil. Der var blot spilet 1,5 minut, da de sendte en farlig bold ind i feltet, men den fik lov til at sejle igennem.

I det 6. minut kom første AB-afslutning, men Sebastian Lassen skød et stykke over mål. I det 14. minut så man noget sjældent. En AB-scoring efter hjørne! Kristian Uth tog hjørnespark, som blev forlænget, og ved bagerste stolpe stod Stefan Nygaard og sendte kuglen i mål.

Blot 2 minutter senere sendte Nichlas Rohde Martin Nielsen i dybden, og han rundede elegant FREM-keeper Frederik Mehder, så bolden trillede i mål.

Efter 20 minutter var det igen Nichlas Rohde som var i oplæggerens rolle. Han sendte bolden i dybden til Stefan Nygaard, som hamrede bolden ind til 3-0! Sikke en start! Ikke det som de mange fremmødte AB-fans havde regnet med.

Den tidligere AB-spiller Daniel ’Elly’ Pedersen prøvede sig udefra 5 minutter efter, men afslutningen var lige på Mark Jensen.

Det var tæt på 4-0, da Kristian Uth og Tobias Noer spillede ren ’tiki-taka’ på venstrekanten, men Tobias Noers afslutning blev reddet.

AB-mandskabet var i fuld kontrol, og meget af spillet foregik på hjemmeholdets banehalvdel. Derfor var det også en stor bet, da Sebastian Lassen modtog gult kort efter en forseelse udenfor feltet, da Beran Camilis frispark fik lov til at sejle ind i det fjerneste hjørne.

Det gav FREM-mandskabet blod på tanden, og Simon Skibsted burde også have gjort det til 2-3, men han headede forbi fra en helt fri position kort før pausen.

Pause og foran 3-1. Nu skulle der knokles for at gøre det færdigt!

FREM ville gøre alt for at komme tilbage i 2. halvleg, og kom ud med et stort pres, men Sylvester Seeger-Hansen kom frem til en kæmpe chance, da han alene igennem loppede bolden forbi.

Stefan Nygaard kom også alene igennem, men afslutningen var lige på keeperen.

Lige så fantastisk første halvleg var lige stor en mavepuster var 2. halvleg.

20 minutter inde i 2. halvleg fik FREM frispark, og igen var det Beran Camili der skulle tage. Han krøllede flot sparket ind uden chance for Mark. Det gav FREM blod på tanden, men AB’erne så ud til at være bange for at tabe det hele på gulvet. Og det går galt, hvis ikke game-planen holdes.

Daniel Holm gjorde det til 3-3 kort efter, men FREM var ikke færdige.

Efter en omstilling cleares bolden ikke, og bolden ender hos Adam Jakobsen, som fuldender FREMs comeback og AB’s kollaps.

AB-spillerne presser på, men bliver ikke for alvor farlige. Indskiftede Oliver Carrara havde et forsøg, men desværre var det lige på keeperen.

Det endte 4-3 til stor ærgrelse, og efter det var en decideret pinlig opførsel af FREM’s anfører Beran Camili efter kampen, som provokerende hoverede mod AB’s hårdtprøvede fans. Af hjertet tak for opbakningen til de fremmødte!

Dagens mandskab: Mark Fabricius Jensen, Sebastian Lassen (61. Armend Aslani), Adnan Curovic, Matti Olsen, Tobias Noer (65. Simon Schultz), Nichlas Rohde (83. Oliver Carrara), Martin Nielsen, Daniel Warmbach, Kristian Uth, Sylvester Seeger-Hansen og Stefan Nygaard.

Kampfakta:
14’ 0-1 – Stefan Nygaard
16’ 0-2 – Martin Nielsen
20’ 0-3 – Stefan Nygaard
42’ 1-3 – Beran Camili
71’ 2-3 – Beran Camili
73’ 3-3 – Daniel Holm
84’ 4-3 – Adam Jakobsen

Gule kort:
FREM: Basti Sørensen Abildå.
AB: Daniel Warmbach, Sebastian Lassen, Armend Aslani, Nichlas Rohde

Tilskuere: 807

Næste kamp: AB-B.93 d. 30. september kl. 15:00 på Gladsaxe Stadion.