Mark er glad for lørdagens sejr

Der var tænding på til lørdagens mosederby, og Mark Fabricius Jensen var naturligt glad for sejren.

- Vi starter kampen rigtig fint, og vi tilspiller os nogle gode muligheder udover det straffespark som vi scorer på. Generelt så synes jeg at vi i de første 20-25 minutter af første halvleg spiller rigtig fint, men derfra synes jeg at det bliver en lidt rodet affære for begge holds vekommende. Banens beskaffenhed er også med til at gøre, at det bliver en kamp på fysikken, som vi godt vidste det ville blive. Det er det Brønshøj kan, da de har nogle fysisk stærke spillere og de vil rigtig gerne spille på duelspillet. Derfor vidste vi også at hvis vi kunne matche dem på fysikken var der en rigtig god chance for at vi kunne få noget med fra Tingbjerg.

- Jeg synes også at vi hele vejen igennem knokler en hvis legemsdel ud af bukserne for at få point. Vi står godt defensivt og giver næsten ingen chancer væk ligesom i mod FREM, som scorede på nærmest deres eneste mulighed. Hele den defensive organisation skal have stor cadeau, fordi vi kan holde dem nede på så få antal chancer som vi gør, hvilket også er med til at gøre det nemmere for vores angribere.

- Vi har måske ikke været så kyniske foran kassen som vi burde være, men når man lukker godt af nede bagved så skal der jo kun scores en enkelt for at vinde kampen, hvilket også var det der gjorde sig gældende mod Brønshøj.

- Det er selvfølgelig rart at kunne give vores fans, klubben og truppen en sejr, for det var virkelig vigtigt! Hvis vi ikke havde fået 3 point, så var vi måske kommet lidt bagud i forhold til de 4 pladser som giver adgang til oprykningsslutspillet. Med den her sejr, så er er vi med igen og der er en løftet tro på tingene, og det giver bare så meget at vinde, især i sådan et opgør her imod ens ærkerivaler. Det er noget helt specielt, som man også kan mærke på fansene og truppen, så det var en kamp som betød virkelig meget.

- Jeg har en fin kamp og en god holdning især i starten af kampen, hvor de kun får scoret et mål som korrekt bliver annulleret grundet offside. Umiddelbart har jeg ikke noget synderligt. De har lidt afslutninger udefra som jeg skal redde og et par fine indgreb i feltet, men vi får lukket rigtig godt ned for dem. Det at resten af holdet præsterer godt, som de bestemt gjorde i lørdags, gør også at det bliver en nemmere kamp for mig.

- I løbet af kampen havde vi 3 spillere som bliver skiftet ud grundet skader, hvilket jo ikke gør en kamp nemmere for nogen hold, når bænken de ikke kan kontrollerer indskiftningerne. Men alle 3 indskiftere gjorde det rigtig godt, hvilket på en måde eliminerede stresset omkring de skadede spillere.

- Stor ros til hele holdet, også dem som ikke startede inde, men kommer ind og er med til at gøre en forskel. Vi lukker godt af nede bagved, og det skal vi bare fortsætte med. Hvis vi har en god defensiv base som udgangspunkt så har vi nemmere ved at vinde fodboldkampe.

- Skovshoved-kampen på lørdag er en sjov størrelse, da de er lidt et uprøvet hold på det her niveau, med en sjov tilgang til tingene. De har ikke et fast udgangspunkt de spiller ud fra, men har frie tøjler og kan gøre lidt hvad der passer dem. Så det er lidt svært at forudsige hvad man kan forvente af dem, men vi går selvfølgelig på banen for at vinde.

Vi håber at Mark atter får mulighed for jubel på lørdag, når turen går til Skovshoved.