Høgh og Wiil takker af

Akademisk Boldklub Gladsaxe siger tak for nu til Nicolai Høgh og Thomas Wiil, som ikke får deres aftaler forlænget. De to stærke midterforsvarer skal have en tak for indsatsen gennem op- og nedture. Begge er noteret for en enkelt kasse i AB-trøjen, og Høgh står noteret for 68 kampe, men Wiil har opnået 27 i en meget skadesplaget periode.

Nicolai Høgh får ikke forlænget sin aftale
Nicolai Høgh kom til AB for 2,5 år siden, og har været en god mand for akademikernes forsvar. Nu skal Høgh'en videre efter endt kontrakt.

- Jeg har været glad for tiden i AB, og for fansenes evige opbakning trods nogle svingende resultater. Ønsker klubben og isør fansene alt det bedste fremover.

Thomas Wiil har fokus på at komme ovenpå igen
- Lige nu tænker jeg slet ikke fodbold, eller hvilken klub jeg skal til. Lige nu handler det om at lytte til sin krop, og så tage tingene i de rigtige skridt. Jeg havde troet at jeg nu skulle til at træne igennem igen, men sådan ser det desværre ikke ud pt.

- Når man brænder for noget, så meget som jeg gør for fodbold, så er det utroligt frustrerende, at man må sidde udenfor gang på gang, og at man ikke kan bidrage med noget, uanset hvor meget man gerne vil. Jeg tror at mange andre var knækket, hvis de havde været samme tur igennem som jeg, for det har virkelig ikke været sjovt. Hver gang jeg har været ovenpå, og har haft et kontinuerligt forløb, så er jeg blevet ramt af noget nyt.

- Selvom jeg har været meget ude, så har jeg prøvet at bidrage bedst muligt udenfor banen, og har været glad for den måde, som AB-fansene trods alt har taget i mod mig, slutter Thomas Wiil.

Vi håber at Thomas Wiil kommer til hægterne igen snart.

Vi takker de to sympatiske spiller for indsatsen, og ønsker dem al mulig held og lykke fremover!