Jesper Christiansen til AB

Jesper Christiansen er et kendt ansigt i fodbolddanmark med flere udlandsophold, tre gange vinder af 'Det gyldne bur' og 17 kampe på A-landsholdet. Nu præsenteres han som ny assistenttræner i Akademisk Boldklub Gladsaxe, hvor den erfarne keeper skal sparre med det øvrige trænerteam.

Peter Rasmussen er glad for tilknytningen af Jesper Christiansen
- Vi får en mand ind på holdet, som har vindermentalitet, og som ved hvad der kræves for at nå øverste niveau. Her taler Jespers meritter for sig selv. Han har selv prøvet at gå hele vejen, og har en enorm viden fra de forskellige klubber han har været forbi igennem en flot og lang karriere. Sammen med vores målmandstræner René Heitmann kan han også give en god sparring til Mark, samt vores unge målmandstalenter. Skulle Mark løbe ind i skader eller karantæner, så har vi også en aftale med Jesper om, at han er klar til en tjans i buret, men vi er helt afklarede omkring, at Mark nu er førstevalg.

- Søren får en rigtig god sparringspartner i Jesper, og jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for klubben, slutter Peter Ras.

Jesper Christiansen glæder sig til sin nye rolle
- Jeg kom til et tidspunkt i min karriere, hvor jeg skulle finde ud af, hvad jeg ville med fremtiden, og her bød der sig en rigtig god mulighed i AB. Efter nogle gode snakke med Søren Bjerg og Peter Ras, så fandt vi frem til, at vi skulle have en fælles fremtid. Min primære opgave er som assistenttræner, hvor jeg skal hjælpe Søren og det øvrige team omkring holdet. Her skal jeg byde ind med viden og en masse erfaring. Jeg har mærket på egen krop hvad der kræves for at nå til tops efter 20 år som professionel, og det vil jeg gerne være med til at give videre.

- Jeg kender AB som en stor dansk klub, som er fuld af traditioner. Da AB sidst var i Superligaen, så mødte jeg dem flere gange. Det kunne være fantastisk at få klubben tilbage til fordoms storhed, men først og fremmest gælder det om at tage arbejdshandskerne på, holde fokus og tage de rigtige skridt. 

- Nu glæder jeg mig til vi starter op på mandag, og glæder mig til at træde ind i et spændende setup, slutter den nye assistenttræner.

Vi byder Jesper velkommen i AB, og ser frem til at have ham med på sidelinjen!