Talenter i førsteholdstruppen

Som et led i talentudviklingen og målet om at bruge flere spillere fra egne rækker, så rykkes der en række U19-talenter op på førsteholdet. Der er tale om de to centrale midtbanespillere, Daniel Warmbach og Silas Trier Madsen, den teknisk stærk offensive spiller Mads Kirkegaard, den dygtige kantspiller Jacob Lerche samt den spændende angriber Frederik Jørgensen. Kirkegaard og Warmbach fik spilletid i foråret, mens de andre tre har gjort sig meget positivt bemærket på U19-mandskabet i U19-Divisionen, men også når de har trænet sammen med førsteholdet.

Søren Bjerg håber at de kan forløse talentet i AB
- Mads Kirkegaard har nogle fantastiske egenskaber med en bold. Han har en masse forudsætninger for at slå igennem, og har et rigtig højt teknisk niveau. Han har nogle spidskompetencer, som gør ham yderst spændende. Hans temposkift og retningsskift er rigtig gode, og han har fart både med og uden bold. Der er et stort skridt fra U19 til 1. senior, men jeg håber vi kan forløse det kæmpe potentiale, som ’Kirk’ har.

- Daniel Warmbach er en dynamisk central midtbanespiller, som er boldfast og er meget forudseende i sit spil. Warmbach har en fremragende indstilling og er enormt dedikeret. Han er en klog spiller, som har haft en god udvikling som både U17- og U19-spiller i klubben. Han fik fuldt fortjent debut i foråret mod Nykøbing FC, og er også en spiller som vi har en stor tro på, fortæller cheftræneren.

- Silas Trier Madsen er en solid defensiv midtbanespiller, som altid arbejder stenhårdt. Han er fysisk stærk, og er en hårdfør spiller, som modstanderne kan slå sig på. Silas kom til AB for 4 år siden, og har udviklet sig meget siden. Nu håber vi at han kan bygge endnu mere på, ved at blive en del af førsteholdstruppen.

- Jacob Lerche kom til AB for et halvt år siden fra en naboklub, og har grebet chancen fra dag ét. Jacob er en dygtig kantspiller, som har et fantastisk tyngdepunkt og er utroligt boldfast. Der skal bygges på rent fysisk, og kan Jacob det, så er han en rigtig spændende spiller for fremtiden.

- Frederik Jørgensen er en joker, som vi håber lige pludselig kan tage de næste store skridt. Vi havde håbet på, at Frederik kunne få en masse spilletid i foråret, da Mileta røg til Randers FC, men desværre blev han skadet, og har derfor kæmpet for at komme tilbage. Frederik har nogle spidskompetencer som angriber, og et spændende potentiale, som jeg håber at vi kan forløse i AB. Han bliver spændende at følge, slutter cheftræneren.

Vi ser frem til at se de unge akademikere udvikle sig i AB!