Køb sæsonkort nu

Ser du også frem til en masse lokalbrag? Kampe mod B93, FREM, Brønshøj, Hvidovre, Næstved, Skovshoved og Hillerød er hvad der venter os i efteråret. I foråret pares vi op med hold fra Fyn og Jylland, så alt i alt venter der en utrolig spændende sæson!

Vil du sikre dig billig entre, så kan du nu købe sæsonkort via Billetto App'en eller via billetter.ab-fodbold.dk

Du sparer 1/3 af prisen ift. at købe billetter online! Således koster det kun 800 kr. for voksne, og 400 kr. for børn og pensionister. Som akademikere, så giver vi også rabat hvis du er studerende. Således koster det blot 400 kr. for studerende. Så skal du blot huske at medbringe dit studiekort, som skal fremvises i indgangen ved scanning.

Er du allerede sæsonkort holder, så er det nemt at forny sæsonkortet. Her følger en lille guide:

- Log in på Billetto.dk
- Find sæsonkorteventet via AB's profil
- Klik “Find sæsonkort”
- Indtast stregkoden fra dit nuværende sæsonkort øverst til højre på siden (Indløs).
- Dette vil udløse dit nuværende sæde som du vil kunne genkøbe.
- Hvis du skal indløse flere sæsonkort, indtaster du blot stregkoderne i feltet og derefter bliver de forskellige kort tilføjet til ordren.
- Herefter går du så til betaling og udfylder derefter de oplysninger som skal være på sæsonkortet.
- Du vil herefter modtage et digitalt sæsonkort som er tilknyttet din Billetto-profil. Under “Mine billetter” vil du altid kunne finde billetter til de kampe dit sæsonkort giver adgang til.
- Du vil også kunne finde dine billetter på Billetto-app'en.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til den nye sæson, og ser frem mod at vi kan offentliggøre kampprogrammet senest d. 27. juni.