Jannich Storch skriver med AB

Målmand Jannich Storch, der har trænet med i et par uger, har skrevet kontrakt med Akademisk Boldklub Gladsaxe, gældende for det næste 1,5 år. Jannich har således overbevist trænerteamet om sine kvaliteter, hvilket nu har udmyntet sig i en kontrakt.

Peter Rasmussen glæder sig over forstærkningen.
- Med tilgangen af Jannich får vi ekstra konkurrence på målmandsposten, således at niveauet til træning løftes. Han er godt skolet og er god på fødderne. Samtidig er han reaktionsstærk og forudseende i sit spil, så nu skal der bygges på, så han kan fortsætte sin gode udvikling her i AB. Jannich overbeviste os om sine kvaliteter i bl.a. træningskampen mod FC Vestsjælland, og har generelt vist et højt niveau til træning.

Jannich Storch ser frem til at starte i AB.
- Der var langt til spilletid i FC Nordsjælland, så da AB henvendte sig og fortalte om deres projekt var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle til prøvetræning her. Det er spændende klub med stolte traditioner, og jeg synes alle har taget godt imod mig. Heldigvis har jeg overbevist trænerteamet om, at jeg har nogle spidskompetencer som kan komme klubben til gode. Nu er det bare med at klø på til træning, så jeg forhåbentligt kan få en masse spilletid og så er jeg sikker på, at vi nok skal kravle opad i tabellen når først sæsonen går i gang igen, slutter ABs nye målmand

Jannich har spillet 3 kampe ungdomslandsholdskampe og tiltræder altså på en kontrakt gældende til sommeren 2015.