3 vigtige piont i sæson præmieren

Der var blevet snakket meget om banens beskaffenhed op til dagens kamp imod Avarta på Glostrup Stadion. Det var på ingen måde en bane der kunne spilles flot pasningsspil langs jorden. Akademikerne viste vilje og fight fra første fløjt.

I kampens begyndelse var der masser af spil midt på banen, men uden at nogen af holdene rigtig kom til chancer.

Vi skulle helt frem til det 18 minut før der kom den første afslutning inden for rammen. Det var et godt opspil i venstre side, Tobias Noer spillede bande med Sylle og så op til Tangvig, men Avarta målmanden stod hvor han skulle.

Som halvlegen skred frem, stod der mere og mere AB på spillet.  I det 42. minut gik Matti Olsen med frem og via en flot aflevering fra Sylle kom Matti alene igennem og lige som han skulle afslutte blev han løbet ned bagfra og kampens dommer dømte korrekt straffe. Det tog Matti sig selv af og scorede sikkert til 0-1.

Efter pausen startede Avarta mest med bolden, men uden at være i nærheden af at true Mark Jensen i AB målet. I det 64. minut kom Avarta´s første rigtige tilløb til en chance, men afslutningen gik langt over mål.

I det 68. minut kom Rasmus Nielsen på banen i stedet for Sylvester Seger.

I det 70. minut kombinerede Lucas Petersen sig igennem og lagde den flot ind til Rohde, der helflugtede, men en fantomredning af Avarta målmanden gjorde at det ikke blev 0-2.

Daniel Elly kom på banen i det 76. minut i stedet for Rohde. Aslani kom ind efter 85 minutter i stedet for Yonas Nielsen. Akademikerne havde helt styr på Avarta offensiven og resten af kampen blev kontrolleret og blev vundet sikkert 0-1.

En rigtig vigtig sejr i sæsonens første kamp.

 

Michael Madsens start 11.

 

                                             Mark Jensen

 

Philip Oslev    Adnan Curovic            Matti Olsen                   Tobias Noer

 

                                             Daniel Wambach

 

                                   Sylvester Seger    Lucas Petersen                                  

Nichlas Rohde                        Yonas Nielsen                       Rasmus Tangvig