Frivillig jobbank

Akademisk Boldklub Gladsaxe er afhængige af, at frivillige mennesker vil være med til at sikre en kampafvikling, som skaber gode rammer for 1. holdets kampe på Gladsaxe Stadion.

Mange frivillige yder allerede en kæmpestor indsats i forbindelse med afviklingen af vores hjemmekampe. De er uvurderlige for vores kampafvikling, og er fordelt på forskellige kompetenceområder, hvor de hjælper hinanden i det gode team som der er blevet samlet.

I AB er der rigtig mange muligheder for at blive en del af sammenholdet, og samtidig få nogle kompetencer på CV'et.

Se de mange muligheder her:

Holdleder

Vil du hjælpe vores ungdomselite i et spændende miljø, hvor højt humør og målrettet arbejde går hånd i hånd?

Skilteopsætning
Opsætning og nedtagning af skilte. Ellers er det bare at nyde en omgang gratis fodbold!

Bolddrenge-ansvarlig
Det er vigtig at bolddrengene får rigtige instrukser og får forplejning under kampen. Så har du et godt tag på en flok fodboldglade børn, så er det lige noget for dig.

Servicepersonale
Om du vil stå i en bod eller i loungen, så er der masser af muligheder!

Kameramand
Fang alle højdepunkterne mens du følger kampen fra stadions bedste udsigtspost!

Ansvarlig for videoovervågning.
Videoovervågning af Gladsaxe Stadions faciliteter i forbindelse med ABs 1. holds hjemmekampe.

AB TV mangler 'journalist'
Har du alle de skarpe spørgsmål og gode idéer, så kan du være med til at forme og udvikle klubbens egen YouTube-kanal
Se hele opslaget her

Vil du være med til at gøre en forskel, og blive en del af vores fantastiske frivillige korps? Så tøv ikke med at kontakte os på cj@ab-fodbold.dk eller på tlf.: 60 39 99 02.

Vi ser frem til at høre fra Jer!