Nederlag I Hillerød

3-2

Til lørdagens kamp i Hillerød måtte trænerteamet se bort fra følgende spillere. Sebastian Lassen, Rasmus Nielsen, Albert Nørager, Philip Oslev der alle var skadede. Yonas Nielsen og Lucas Petersen der begge havde karantæne.

Det gav følgende start 11.

 

                                               Mark Jensen

Adnan Curovic     Philip Olsen           Matti Olsen                 Seeju King

                     Daniel Wambach                       Tobias Noer

Nichlas Rohde                   Rasmus Tangvig                    Sylvester Seeger

                                                  Daniel Elly

Michael Madsen valgt at starte med at stå lidt længere tilbage på banen. Planen var at lade Hillerød have bolden lidt mere. Leve lidt mere på hurtige omstillinger. Starten blev med Hillerød i boldbesiddelse og som planlagt med akademikerne afventende.

Afstemningen mellem spillerne var ikke helt på plads og det gav Hillerød spillerne rig mulighed for at spille sig igennem AB forsvaret. Det var kun takket være en velspillende Mark Jensen i målet der gjorde at der ikke blev scoret i første halvleg.

Vi skulle helt frem til det 20. minut før første AB tilløb kom i nærheden af Hillerød målet. En bold i dybden fra Daniel Wambach op til Daniel Elly, der desværre blev tacklet af Hillerød keeperen i skudøjeblikket.

Minuttet efter spillede Adnan Curovic en dyb bold til Rohde, på tværs til Tangvig, der blev tacklet tæt under mål.

Ellers stod der Hillerød på resten af halvlegen. Tætteste forsøg var et stolpeskud i det 36. minut.

Fra anden halvlegs start havde Michael Madsen valgt at holdet skulle længere frem på banen. Spillerne kom ud med et meget bedre udtryk og lagde pres på Hillerød mandskabet.

I det 6. minut havde Adnan Curovic et rigtig godt forsøg, der sad lige på målmanden.

Første AB udskiftning kom i det 18. minut hvor Simon Stage kom ind til debut i stedet for Daniel Elly.

Lige som det gik rigtig godt,  gik det galt. Et AB opspil blev brudt i det 25. minut og Hillerød kantspilleren lagde det smart i det lange hjørne uden mulighed for Mark Jensen i målet.

I det 27. minut kom Armend Aslani på banen i stedet for Philip Olsen.

Udligningen kom i det 38. minut. Godt opspil imellem Noer og Tangvig. ”Sylle”med en flot afslutning op i hjørnet til 1-1.

I det 44. minut fik Hillerød et meget tvivlsomt straffespark. Efter at Sylvester Seeger havde prikket bolden, faldt Hillerød spilleren over hans ben og kampens dommer mente der var straffe. 2-1 til hjemmeholdet.

AB mandskabet satsede mod kampens slutning. Det gjorde desværre at Hillerød fik en omstilling og fik scoret i det 46. minut.

Minuttet efter fik Armend Aslani reduceret efter Rasmus Tangvig havde afsluttet lige på målmanden.

3-2 til Hillerød blev resultatet på en dag hvor AB mandskabet ikke ramte niveau. Bedste mand for AB var Mark Jensen.