Ærgeligt nederlag i Valby

0-2

Efter sidste uges nederlag til Vanløse var der ændret i opstillingen til dagens kamp i Valby mod BK Frem. Ind var kommet Albert Nørager og Tobias Noer. Marc Jensen var efter rødt kort i sidste spillerunde erstattet af Oliver Børner i målet.

Det var tydeligt at se at der var blevet talt med store bogstaver, for det var et helt andet AB hold der gik på banen. Det var et aggressivt AB hold, der var klar på alle poster.

Allerede i det 2. minut kom kampens første chance. Nichlas Rohde erobrede bolden midt på Frem´s banehalvdel, spillede den videre til Rasmus Tangvig, der afsluttede lige udenom mål.

Første del af halvlegen var med de grønne i teten. Masser af spil og lige ved chancer. I det 16. minut kom halvlegen største chance hvor først Rohde fik afsluttet tæt under mål, riposten røg ud til Tangvig der fik trykket af, men ind ville den ikke.

Frem´s eneste rigtige mulighed kom på omstilling hvor de fik en overtals-situation, men der blev dækket godt af og afslutningen reddede Oliver Børner på fornemste vis.

Som halvlegen skred frem, blev det til en mere lige kamp med en masse spil på midten, men uden de store muligheder til nogen af holdene. 0-0 ved pausen i en bestemt godkendt første halvleg.

I starten på anden halv kom Philip Oslev i et grimt uheld. Philip stødte hovedet sammen med en Frem spiller og måtte desværre udgå. Ind kom Adnan Curovic

Det var Frem der kom bedst ud, satte sig mere på spillet. Akademikerne hang lidt efter i nærkampene. Men der var ikke de store chancer, men det lå lidt i luften at det kunne ske.

I det 56. minut kom Daniel Elly på banen i stedet for Yonas Nielsen.

Lidt ud af ingenting gik det galt i det 68. minut. Efter lidt dueller foran feltet stod en Frem angriber fri, og fra en meget svær vinkel lykkedes det ham at få passeret Oliver Børner i målet til Frem føring 1-0.

I det 78. minut gik Sylvester Seeger Hansen ud og blev erstattet af Armend Aslani.

Det var også Aslani der var ophavsmand til AB´s største chance i anden halvleg, efter at have snydt sin direkte modspiller inde i feltet, spille han på tværs til Rohde, der desværre ikke fik helt ramt på bolden og den blev reddet.

I kampens 80. minut fik Rasmus Tangvig afsluttet udefra, men hans ellers meget kvalificerede skud sad lige i favnen på Frem keeperen.

Mod kampens slutning satsede akademikerne, men desværre gik det galt. Bold blev mistet foran feltet, og med en lang aflevering blev Frem angriberen spillet fri med Albert Nørager. Et træk forbi og under en fremad stormende Oliver Børner til 2-0.

Det blev kampens resultat.