God indstilling men desværre ikke gevinst

0-1

Efter det skuffende nederlag på Gladsaxe Stadion sidste søndag til Frem, var det tydeligt, at de grønblusede spillere fra AB Gladsaxe var sat ekstra op for sikre sig vigtige point i hjemmekampen mod ny oprykkerne fra Slagelse B&I.

Det var tydeligt, at spillerne fra AB ønskede at vise de knap 400 fremmødte tilskuere, at deres indstilling i opgøret mod Slagelse var i orden. Der blev fightet om hver bold og spillerne arbejdede hårdt og hjalp hinanden i samtlige 90 minutter. Desværre blev den ene store chance efter den anden misbrugt og med udnyttelse af de gennemspillede chancer – så havde AB vundet med 5-1. I stedet blev en enkelt misforståelse i forsvaret mellem målmanden Mark Jensen og Adnan Curovic udslagsgivende efter en halv times spil, da centerforward, Christoffer Thrane, Slagelse, smuttede imellem og headede gæsterne foran med 1-0 - og det blev også kampens endelige resultat.

 

Vandt nærkampe

AB startede fremragende og spillerne var dejlig aggressive i deres indstilling. Bolden blev vundet på midten af banen og de grønblusede vandt næsten alle nærkampe. Efter knap et kvarter blev Rasmus Tangvig spillet fri, men gæsternes målmand, Mads Kümpel, klarede i stor stil. Få minutter senere havde Yonas Nielsen et godt hovedstød, der blev reddet på stregen, da målmanden var passeret. Efter snes minutters spil vandt AB bolden på gæsternes banehalvdel, og tre spillere var alene igen, hvor et par korte aflevering bragte, Rasmus Tangvig, i helt fri position få meter fra målstregen, men på mirakuløst vis fik en Slagelse-spillere afværget forsøget på målstregen.

Tilskuerne sad og vendte på en føring til hjemmeholdet, men i stedet scorede gæsterne efter en halv time, da et indlæg fra højre inde i straffesparkfeltet fik lov til at passere til Christoffer Thrane, der headede gæsterne foran på et af deres få farlige forsøg i opgøret.

 

Brændte chancer

I 2. halvleg fortsatte AB med at være klart bedst, og de to midtbanedynamoer, Daniel Warmbach (kåret til kampens spiller) og Lucas Petersen vandt den ene bold efter den anden. De forsøgte hele tiden at spille, Yonas Nielsen og Nichlas Rohde, i dybden, men de afgørende afleveringer var ikke helt præcise. Det skal dog siges, at især Christian Klausen (nr.30) var Slagelses klart bedste mand. Det var utroligt, hvad den store stopper kom i vejen for gennem hele kampen.

I slutningen af kampen havde Lucas Petersen et flot langskud lige over mål, og Daniel Elly, AB, havde et hovedstød fra få meters afstand, som målmanden reddede. Bolden ville ikke ind.

Det var absolut en godkendt holdindstilling. Tobias Noer på backen var omhyggelig og effektiv, ligesom de to nævnte midtbanefolk gjorde det udmærket. Det er håbet, at spillerne hurtig kommer sig over skuffelsen, da der venter et nyt vanskeligt opgør på onsdag ude mod HIK på Gentofte Stadion.

Efter 60 min. kom Daniel Elly på banen i stedet for Nichlas Rohde, mens Sylvester Seeger Hansen kort efter blev afløst af Albert Nørager. Som nævnt kårede ABs fans helt fortjent, Daniel Wambach, til kampens spiller, da han ydede en mammutindsats i alle de 90 minutter!